Jag lasrade bort håret på bröstet och min rygg

God morgon på er, hoppas ni har haft en bra start på dagen och får en fin måndag. Vanligtvis brukar jag skriva om bilar och motorer men idag hade jag tänkt skriva om något helt annorlunda, det ska handla om en laserbehandling på Skärholmen hos företaget Angellaserklinik.

Jag kan tänka mig att dagens ämne kommer som en chock för er då jag aldrig tidigare skrivit om skönhet eller liknande. Även om jag har ett stort intresse för motorer och fordon tyckte jag att det kunde bli roligt att skriva om behandlingen jag var på för ett tag sedan. Jag hade aldrig tänkt på att genomföra en laserbehandling, främst för att jag inte tyckte att jag var i behov av det men även för att jag inte förstod vad det skulle göra för mig.  En dag när jag och min flickvän låg och kollade på en film i soffan tog hon upp en sak som förvånade mig, hon frågade om jag skulle kunna tänka mig att gå på en laserbehandling på Skärholmen för håret på min rygg och mitt bröst. Hennes fråga kom som en chock för mig då jag aldrig trott att mitt hår var ett problem för henne, dock förstod jag hennes tanke då jag är medveten om att jag har extremt mycket behåring på just ryggen och bröstet. Jag vände mig till Angellaserklinik för behandlingen, den gick mycket smidigare än jag hade föreställt mig och gjorde inte alls lika ont som jag trodde. Min laserbehandling på Skärholmen gav dessutom ett resultat som gjorde både mig och min flickvän nöjd. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera er, mina läsare, att genomgå en laserbehandling hos dem om ni känner att ni vill bli av med kroppsbehåring.