Ett besök på Gerhards Garage

Idag kommer jag att skriva ett lite annorlunda inlägg gentemot vad jag brukar göra. Det kommer att handla om en bilverkstad som också tillhandahåller veteranbilar i Lidköping! De flesta av er vet nog om att jag tycker om gamla saker, både inredning och kläder. Jag har nu på den senaste tiden också börjat intressera mig för gamla bilar. Det kan ha att göra med att jag nu är tillsammans med en person som är extremt intresserad av just veteranbilar, och det var så jag kom i kontakt med Gerhards Garage. Min partner har nämligen en veteranbil, och även fast han gärna skruvar med den själv, behöver han ibland lite expertkompetens så att det görs på rätt sätt. Då lämnar han in den på Gerhards Garage. Därför vill jag ge en liten ”shoutout” till just denna bilverkstad, då de verkligen kan hjälpa dig med allt möjligt inom reparation och service av både nyare och äldre bilar. Hoppas inlägget kan hjälpa er att välja rätt bilverkstad när det väl är dags att lämna bort bilen.